Vastgoedbegeleiding

Image
Lange Termijn HuisvestingsPlan (LTHP) Ten Dries Landegem

Ten Dries - Lange Termijn HuisvestingsPlan (LTHP)

Vastgoedbegeleiding

Pathmakers begeleidt Ten Dries met Huisvestings- & vastgoedadvies

Door de oprichting van de nieuwbouw komt er ruimte vrij in de bestaande bouw. Pathmakers adviseert ons als extern deskundige om onze infrastructuurbehoeften op lange termijn op een duurzame manier af te stemmen op de ruimte en financiën die we ter beschikking hebben.

Image
Den Dries

Den Dries

Vastgoedbegeleiding

Pathmakers ondersteunt Den Dries met een haalbaarheidsstudie & vastgoedcontractering

Wij zoeken een optimalisatie van het maatschappelijk én financieel rendement van onze inclusieve woonsite. Bij Pathmakers vinden we een partner met complementaire expertise om een co-creatief proces tot stand te brengen met de nodige stakeholders.

Image
axonometrie Ten Dries

Ten Dries

Vastgoedrealisatie
Vastgoedbegeleiding

Het MFC (multifunctioneel centrum: semi-internaat en internaat voor minderjarigen) en het BuO (buitengewoon onderwijs) Ten Dries bieden onderwijs, therapie en ondersteuning aan 100 tot 110 kinderen, waaronder kleuters (20), lagere schoolkinderen (45) en adolescenten (45).

In Ten Dries voorzien we sinds 1956 infrastructuur voor wonen en onderwijs voor 1,5- tot 21-jarigen. Vele kinderen (vooral de kleinere) beschikken niet over een individuele kamer. Onze oudste leefgroepen op de eerste verdieping zijn intussen volledig uitgeleefd, voldoen niet meer aan de huidige normen en de zorgbehoefte van onze bewoners is toegenomen. We merken dat ons bestaand patrimonium destijds niet voldoende 'future proof' ontworpen werd. Pathmakers begeleidt ons in het komende bouwproject en daagt ons tegelijk uit om voor toekomstige projecten onze blik op infrastructuur te verruimen.

Image
Humival vzw - M4-architecten samen met SDKe

Humival

Vastgoedrealisatie
Vastgoedbegeleiding

Humival biedt woon- en/of dagondersteuning aan volwassen personen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Wij hebben heel concrete bouwplannen. Wij willen maximaal inzetten op inclusie, ook in een landelijke gemeente zoals Waarschoot. Wij hebben een bouwgrond beschikbaar, maar geen expertise noch budget voor het bouwen. Pathmakers is voor ons een prachtig initiatief.